Wie zijn wij?

Domi Wonen is een dynamische verhuurmakelaar met een jarenlange en brede ervaring op de onroerend goed markt. Met deze specifieke kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Onze expertise ligt op vele vlakken die met onroerend goed te maken hebben, zoals bijvoorbeeld de verhuur van woningen, de aanhuur van woningen en financieel en technisch beheer. Ook kunnen wij uw woning verkopen of uw favoriete woning aankopen, deze diensten worden opgepakt door Regent Makelaars.

De kracht van onze onderneming bestaat uit de actieve en persoonlijke begeleiding van onze opdrachtgevers, korte communicatielijnen en kennis van zaken. Ons team bestaat uit Pieter de Jong, Leen Simonse, Ellen de Vries, Reino Bouwhuis en Petra van Zuiden.

Petra van Zuiden is uw vaste aanspreekpunt, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele stand van zaken.

Kortom: met Domi Wonen haalt u een betrouwbare partner in huis die uw belangen met zorg zal behartigen.

Loop eens binnen op de Baggelbak 1 te Oudehaske of bel voor een vrijblijvende afspraak en laat u overtuigen van onze kracht. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en zaterdags op afspraak. Afspraken na kantooruren zijn uiteraard ook mogelijk.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!